گلایکل استئارات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این مواد هم به شکل پودر و هم به شکل موم های کرم مانند سفید رنگ جامدی هستند که از ترکیب مونو و دی استر اتیلن گلیکول و استئاریک اسید به دست می آید.

این مواد در محصولات مراقبت ناخن،پوست،مو و برای محصولات Make-Up استفاده میشودو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.این ماده به طور بالقوه مضر نیست.

ازاین ماده به عنوان تغلیظ کننده،برای مات کنندگی،مرواریدی کردن،برای کرم ها،خمیرها،شامپو،صابون مایع،حالت دهنده، مواد شستشوی مو،ضد بو، استفاده میشود.

برای استفاده از این ماده ابتدا باید آنرا گرم کنیم تا کمی ذوب شود و بعد از آن استفاده کنیم.

غلظت های مورد استفاده از این ماده به عنوان امولسیفایر 10-2% و به عنوان مرواریدی کننده 4% است و فقط برای مصارف خارجی میباشد ودارای HLB=5-6 است و در آب نامحلول است.نقطه ذوب این ماده 60-57 درجه سانتی گراد است.

این ماده کاملا زیست تخریب پذیر و بدون هیچ مواد نگهدارنده ای میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل کیسه های 25 کیلوگرمی میباشد.