BIOPOL PE

  • این ماده محصول کشور اسپانیا و یکی از نگهدارنده های میکروبی پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

  • نگهدارنده ی فنوکسی اتانول از نطر شیمیایی یک گلایکول اتر و یک حلال است که ترکیب دو میکروب کش قوی اتیلن اکساید( کربولیک اسید) و فنول میباشد.این ماده در فرمول بسیار تطبیق پذیر است ،  به دلیل اینکه در گستره ی وسیعی از PH عمل میکند و گونه های مختلفی از میکروب ها و قارچ ها را پوشش میدهد و هم چنین در ترکیب با نگهدارنده های دیگر در محصول بسیار پایدار است. در برخی آزمایشات صورت گرفته ، فنوکسی اتانول یک ماده ی حساسیت زا عنوان شده است اما این نکته را باید در نظر گرفت که گرید صنعتی این ماده ک دارای ناخالصی های جانبی است باعث این حساسیت زا بودن میشود در صورتی که در گرید های آرایشی ، بهداشتی و دارویی این ماده ب دلیل خالص سازی های چند مرحله ای صورت گرفته ، ناخالصی های حساسیت زا از بین رفته و این نگهدارنده را به یک ماده ی ایمن و مفید در فرمول تبدیل میکنند.این ماده علاوه بر اینکه یک نگهدارنده ی بسیار منساسب برای محصولات leave on  و  rinse off  است ، یک پایدارکننده مناسب در فرمول  و تثبیت کننده ی رایحه در محصولات عطر و ادکلن میباشد.دوز پیشنهادی این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی 1/0 در صد الی 1 درصد است. البته در بیشتر محصولات بیشترین دوز مصرفی تا 6/0 درصد پیشنهاد شده است.