پروپیلن گلایکول دی کاپریلات دی کاپرات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک مایع روغنی بی رنگ شفاف است که یک ترکیب قطبی میباشد. مقدار HLB این ماده 3.5 است.

این ماده روان کننده عالی،قابلیت جذب عالی،عامل حالت دهنده پوست،عامل مرطوب کننده،تثبیت کننده میباشد.

این ماده دارای قابلیت پخش شوندگی،نرم کننده است که حس نرمی و غیر چربی به پوست میدهد.به دلیل ویسکوزیته پایین پایداری امولوسیون ها را بالا میبرد.حلال مناسب در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها میباشد.در ضد آفتاب ها خاصیت پخش شوندگی و انحلال میدهد.

در رژلب ها،روغن های حمام،لوسیون های اصلاح،سیستم های ائورسل،ترکیبات ضدعرق،پاک کننده ها،محصولات Make-Up استفاده میشود.

این ماده اگر با پروتئین ترکیب شود برای سلامت پوست مناسب است.

بسته بندی این محصول به شکل بسته های 190 کیلوگرمی میباشد.