نیاسین آمید (Vitamin B3)

نياسين آميد (نيکوتين آميد) فرم آميدي اسيد نيکوتينيک است که يکي از  مشتقات اصلي ويتامين B۳ است، کاربرد موضعي نياسين آميد يکي از مباحث جديد و جالب در علم درماتولوژي است. با توجه به حلاليت نیاسین آمید در آب و نيز پايداري آن در مقابل نور و اکسيژن، اين ماده که یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد به راحتي فرموله شده و پوست مي تواند غلظت هاي بالاي آن را به راحتي تحمل نمايد.

خواص بیولوژیکی :

  •  از عوامل اصلی در درمان آکنه است با این حسن که فاقد اثرات جانبی آنتي بيوتيک ها مي باشد.

  • با افزايش در سنتز کراتين و سراميد موجب از بین رفتن چین وچروک ها میشود

  • به عنوان يک مرطوب کننده در درمان خشکي پوست بکار می رود

  • در برطرف کردن لک هاي پوستي کارآمد است.

 

نیاسین آمید

نياسين آميد (نيکوتين آميد) فرم آميدي اسيد نيکوتينيک است که يکي از  مشتقات اصلي ويتامين B۳ است، کاربرد موضعي نياسين آميد يکي از مباحث جديد و جالب در علم درماتولوژي است. با توجه به حلاليت نیاسین آمید در […]

ویتامین A

ویتامین A جزو ویتامینهای محلول در چربی بوده و براحتی جذب پوست می گردد. این ویتامین به فرمهای اسید رتینوئیک, رتینول , رتینال و کارتنوئیدها وجود دارد. در بدن فرمهای گوناگون این ویتامین به هم تبدیل می […]

ویتامین E

ویتامین E یا آلفا توکوفرول برای اولین بار در سال 1922 در دانشگاه کالیفرنیا کشف شد. بعدها فرمهای بتا , گاما و دلتا این ویتامین شناخته شد که از لحاظ عملکردی با نوع آلفا تفاوتهایی داشتند. […]

دکسپانتنول

 این ماده محصول کشور چین و یکی از مهترین و کاربردی ترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است که پس از نفوذ به داخل سلول پوست تبدیل به
ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک می شود که یکی […]