دکسپانتنول (Pro-Vitamin B5)

 این ماده محصول کشور چین و یکی از مهترین و کاربردی ترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است که پس از نفوذ به داخل سلول پوست تبدیل به

ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک می شود که یکی از ویتامین‌های گروه ب میباشد. دکسپانتنول براحتی می تواند به داخل پوست ، فولیکول مو و ناخن نفوذ کند

خواص بیولوژیکی:

  • باعث نوسازی سلولها و تسریع ترمیم پوست در اثر سوختگی و اگزما می شود.

  • خارش و التهاب پوست را کاهش داده و باعث لطافت و نرمی پوست می گردد.

  • در موهای آسیب دیده باعث ترمیم , نرمی و شفافیت مو می شود

  • مقاومت کششی مو را افزایش می دهد.

  • اثرات ضد مو خوره گی دارد.

موارد مصرف و دوز مصرفی:

  • کرم شب     %0.5-5.0

  • مراقبت از آفتاب      % 1.0-5.0

  • محصولات پس از آفتاب       % 1.0-5.0

  • لوسیون مو           % 1.0-2.0

  • شامپو          %  1.0-2.0

  • حالت دهنده        % 1.0-2.0

  • محصولات کودک      % 1.0-5.0

  • کف حمام      % 0.5-3.0

  • کرم دست      %  0.5-2.0

  • افترشیو        %  0.5-2.0

  • لوسیون صورت       %  0.5-2.0

  • لوسیون بدن      % 0.5-2.0

نیاسین آمید

نياسين آميد (نيکوتين آميد) فرم آميدي اسيد نيکوتينيک است که يکي از  مشتقات اصلي ويتامين B۳ است، کاربرد موضعي نياسين آميد يکي از مباحث جديد و جالب در علم درماتولوژي است. با توجه به حلاليت نیاسین آمید در […]

ویتامین A

ویتامین A جزو ویتامینهای محلول در چربی بوده و براحتی جذب پوست می گردد. این ویتامین به فرمهای اسید رتینوئیک, رتینول , رتینال و کارتنوئیدها وجود دارد. در بدن فرمهای گوناگون این ویتامین به هم تبدیل می […]

ویتامین E

ویتامین E یا آلفا توکوفرول برای اولین بار در سال 1922 در دانشگاه کالیفرنیا کشف شد. بعدها فرمهای بتا , گاما و دلتا این ویتامین شناخته شد که از لحاظ عملکردی با نوع آلفا تفاوتهایی داشتند. […]

دکسپانتنول

 این ماده محصول کشور چین و یکی از مهترین و کاربردی ترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است که پس از نفوذ به داخل سلول پوست تبدیل به
ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک می شود که یکی […]