هوموسالات

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یه مایع روغنی شفاف بی رنگ است که میزان جذب آن 170-180nm ،خلوص توسط GC(Gas Chromatographic) 110-90%،ضریب انکسار آن در 20 درجه سانتی گراد 519/1-516/1 میباشد.

این ماده یک UV-B فیلتر محلول در روغن و روغن های آرایشی است که به فاز روغنی امولوسیون اضافه میشود و در آب نامحلول میباشد.

این ماده یک حلال مناسب برای دیگر UV فیلترها(همچنین UVفیلترهایی که به سختی حل میشوند) است و همچنین یک Solubilizer مناسب برای UV فیلترهای کریستالی مانند

 Ethylhexyl Triazone,Butyl Methoxydibenzoylmethan

میباشد و یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است.

این ماده برای مخصولاتی که دارای SPF پایینی هستند استفاده میشود و برای سطوح بالای SPF با دیگر UV فیلترها ترکیب میشود.

این ماده به دلیل طبیعت چربی دوستی که دارد برای محصولات ضدآب استفاده میشود.

از این ماده تا غلظت 15% در محصولات اضافه میشود.

از این ماده در محصولات ضدآفتاب،محصولات مراقبت پوست،مو، محصولات سفید کننده پوست،محصولات آرایشی رنگی،کرم های Make-Up،لوسیون های دست و صورت و در فرمولاسیون محصولات ضد پیری استفاده میشود.

این ماده باید دور از مواد ناسازگار،به طور فشرده در دمای 40-15 درجه سانتی گراد  نگهداشته شود.

انقضای این ماده تا 2سال بعد از تاریخ بسته بندی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل ظرف های 200 کیلوگرمی میباشد.