بوتیل متوکسی دی بنزوئیل متان

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک پودر کریستالی سفید مایل به زرد روشن است.نقطه ذوب آن 86-81 درجه سانتی گراد میباشد.این ماده محلول در آب،استون و متانول داغ،روغن،حلال های چربی دوست مانند Caprylic Triglyceried , Alkyl Benzoate  است. این ماده قبل از امولوسیون سازی به فاز روغن اضافه میشود و میتواند تا دمای 80 درجه سانتی گراد حرارت ببیند.

اطلاعات دارویی این ماده در USP(دارونامه؛که موارد مصرف،عوارض،.. در آن بیان شده است) موجود میباشد.

کاربرد این ماده و دیگر UV Filter  ها مربوط به تاثیر آنها روی مقدار SPF (Sun Protection Factor) میباشد.

این ماده توسط جذب اشعه UV-A از پوست در برابر آفتاب محافظت میکند.به دلیل چربی دوست بودن و حلالیت آن در روغن،برای فرمولاسیون های ضدآب مناسب است.

این ماده یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد که برای جلوگیری از خراب شدن محصولات آرایشی نیز استفاده میشود.

این ماده با اسید،آلکین کلراید و عامل اکسید کننده ناسازگار است.

غلظت مورد استفاده از این ماده در محصولات آرایشی 2-1% و در محصولات پوستی و ضد آفتاب 3-2% میباشد.

از این ماده به مقدار گسترده ای در محصولات ضد آفتاب،محصولات مراقبت پوستی،محصولات مراقبت شخصی و مراقبت مو(این ماده درخشان کننده مو میباشد)،کرم های Make-Up ،کرم های ضد پیری،لوسیون های دست استفاده میشود و در حفاظت پوست در برابر آسیب اشعه UV-A کمک میکند.

این ماده باید از موارد ناسازگار که در بالا اشاره شد و نور دور نگهداشته شود زیرا منجر به ایجاد آتش سوزی و انفجار میشود.

انقضای این ماده تا سه سال بعد از بسته بندی اصلی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد.

بسته بندی این محصولبه شکل جعبه های کارتونی 25کیلوگرمی میباشد.