بنزوفنون -3

این ماده محصول کشور چین و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک پودر کریستالی زرد رنگ است که محلول در روغن میباشد.

این ماده اشعه UV-A و UV-B را جذب میکند و مقاومت بسیار خوبی در برابر کاهش دما دارد.

از این ماده به عنوان ماده افزودنی برا ی جلوگیری از اکسید شدن و افزایش مقدار SPF استفاده میشود.

این ماده آنتی اکسیدان،نرم کننده،حلال و پایدار کننده در محصولات ضدعرق میباشد.

از این ماده در محصولات ضدآفتاب،مراقبت بدن،رژلب،پولیش ناخن،کرم های جلوگیری از پیری زودرس استفاده میشود.