اتیل هگزیل سالیسیلات

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک مایع زرد رنگ غیر شفاف است که بوی شیرینی دارد.وزن مخصوص این ماده در دمای معمولی 1016-1011 و در دمای 25 درجه سانتی گراد 016/1-011/1 میباشد. خلوص این ماده توسط GC(Gas Chromatographic) 105-95%،ضریب انکسار در 20درجه سانتی گراد 503/1-500/1 میباشد.

این ماده یک UV-B فیلتر است که در آب نا محلول و در روغن محلول است و حلال مناسبی برای UV فیلترهای جامد میباشد و همچنین پایدار کننده Avobenzone است ویکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

این ماده به فاز روغنی فرمولاسیون ضدآفتاب ها اضافه میشود.

این عامل ضدآفتاب است که اشعه UV-B را جذب میکند؛همچنین یک Solubilizer مناسب برای UVفیلترهای کریستالی مانند:

 Ethylhexyl Triazone,Butyl Methoxy Dibenzoyl Methone,Diethylhexyl Butamido Triazone,Diethylhexyl Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate

می باشد.

از این ماده در محصولاتی که دارای SPF پایین یا متوسطی و بالایی هستند قابل استفاده هستند و مقدار SPF را بالا میبرد و عموما در محصولاتی که SPF آنها بالاتر از 35 است استفاده میشود.

از این ماده در محصولات ضدآفتاب،ضدآفتاب های ضدآب،کرم ها،لوسیون ها،مرطوب کننده های روزانه،محصولات آرایشی رنگی،محصولات مراقبت پوست،تمامی محصولات Make-Up که خاصیت مسدود کنندگی نور آفتاب را دارند؛استفاده میشود.

این ماده برای کارایی بهتر و بهینه کردن فرآیند با دیگر UV فیلترها نیز ترکیب میشود .

این ماده باید از مواد ناسازگار دور نگه داشته شود.

انقضای این ماده تا 2سال بعد از تاریخ بسته بندی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل ظرف های 200 کیلوگرمی میباشد.