اتیل هگزیل تریازون

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک پودر سفید  یا زرد رنگ است که بوی ملایمی دارد.مقدار رطوبت آن توسط روش کارل فیشر 0.5% NMT (Nature Moisture Meter) ، خلوص آن 103-98% ،مقدار UV در اتانول آن 1662-1550 ، محدوده ذوب آن 131-126 درجه سانتی گراد میباشد.

این ماده یک UV فیلتر آلی است که اشعه UV-B را جذب میکند.هم چنین دارای خاصیت Photostability  است و با دیگر جذب کننده های UV قابل انحلال است.از این ماده برای بالا بردن SPF محصولات استفاده میشودویکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است ؛این ماده به دلیل قدرت جذب بالایی که دارد (314nm) در محصولات آرایشی برای رسیدن به SPF بالاتر؛غلظت کمی از این ماده نیاز است.این ماده اشعه UV-B را در محدوده 200-320nm جذب میکند.

از این ماده در محصولات ضد آفتاب،کرم های Make-Up،لوسیون های دست و صورت،محصولات مراقبت پوستی،محصولات ضد آب استفاده میشود.

این ماده باید دور از نور خورشید،در محیط خشک و خنک در دمای کمتر از 25درجه سانتی گراد نگهداری شود.

بسته بندی این محصول به شکل جعبه های کارتونی 25کیلوگرمی میباشد.

انقضای این ماده تا 2سال بعد از تاریخ بسته بندی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد