سوربیتان تری استئارات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده به شکل پولکهای کرمی رنگ یا واکس زرد رنگ میباشد که یک سورفکتانت

غیر یونی میباشد که به عنوان یک عامل پخش کننده استفاده میشود.

از این ماده در کرم ها،لوسیون ها،لوازم آرایشی و در صنعت خوراکی به عنوان تثبیت

کننده و امولسیفایر استفاده میشودو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

این ماده هیچ ضرری برای بدن ندارد.باید دور از نور خورشید و گرما و به صورت

فشرده در ظرف نگهداری شود.

HLB=2.1 ،مقدار هیدروکسیل 80-65، بیشترین مقدار اسید 15 ، بیشترین مقدار

رطوبت 1% و عدد صابونی آن 190-175 میباشد.