روغن دانه پریلا

روغن پریلا ( Perilla Ocymoide Seed Oil)

روغن پریلا از یک گیاه بلند که در بخش هایی از آسیا، از جمله چین، هند، ژاپن و کره رشد می کند گرفته می شود این گیاه همچنین در شمال آمریکا رشد می کند که دارای نام های دیگری، از جمله نعناع بنفش، ریحان چینی و  coleus وحشی شناخته می شود.امروزه، از روغن دانه پریلا و عصاره برگ های خشک آن به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی برای انواع اهداف سلامت، استفاده می شود. روغن به طور کلی در پشت برگ طعم معطری دارد مهم تر از عطر و طعم، روغن پریلا دارای اسید چرب امگا 3 بسیار بالا است اسید چرب آن در مقایسه با اکثر روغن های گیاهی دیگر بیش از 50 درصد است محتوای امگا 3 در روغن پریلا آلفالینولنیکاسید(ALA) است که شما همچنین می توانید در بذر کتان و با مقادیر کمتر در گردو، سویا و روغن ماهی پیدا کرد. روغن پریلا همچنین شامل اسیدهای چرب حیاتی امگا6 وامگا9استایناسیدهایچرباشباعنشدهبرایسلامتیشماوبهخصوصبرایعملکردسیستمایمنینرمالبدنوبهبود شرایط مربوط به حافظه مفید هستند.روغن پریلا همچنین ممکن است به پیشگیری و درمان بسیاری از شرایط دیگر مانند سرطان روده بزرگ و مشکلات حافظه کمک کند.امگا 3 و امگا 6 درون روغن پریلا باعث حفظ استحکام دیواره سلولی شده که باعث نگهداری آب و مواد مغذی درون آن میشود.وقتی پوست به اندازه کافی اسید های چرب دریافت نکند باعث از دست دادن آب میشود که این خود باعث بروز آثار چین و چروک بر روی پوست میشود. این روغن همچنین از بروز التهابات و آلرژی نیز جلوگیری میکند.