پی ای جی 7 گلیسریل کوکوات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک مایع روغنی شفاف زرد رنگ است که دارای بوی مشخصی است. HLB این ماده 10 است.

از این ماده برای شفاف سازی شامپو ها و صابون های مایع صدفی استفاده میشود و میتواند در ترکیبات روغنی مانند ژل ها ، لوسیون های قبل و بعد اصلاح نیز عمل شفاف سازی انجام دهد بدون اینکه نیاز زیادی به امولسیفایر داشته باشد.این ماده باعث شفاف و نرم شدن مو میشود.

این ماده سرفکتانت،محلول در آب و الکل،عامل تغلیظ کننده است وحالت روان کنندگی دارد که باعث کاهش فشار روی پوست میشود،به عنوان مواد افزودنی فعال و اسانس در شامپوها و کف حمام استفاده میشود.عامل Superfatting در شامپوها،تثبیت کننده در پاک کننده های پوست،کمک امولسیفایر در امولوسیون های O/W میباشد.هم چنین این ماده ضدالتهاب است.

 این ماده یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد که در محصولات ضد بو،کرم ها،لوسیون ها،روغن حمام،پاک کننده های صورت،مواد شستشوی مو،مواد شوینده استفاده میشود.

نام دیگر این ماده Polyoxyethylen(PEG7)Glyceryl Monococoate میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل بشکه های 200 کیلوگرمی میباشد.