پی ای جی-40 و روغن هیدروژنه کرچک

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده روغن کرچک هیدروژنه شده است که یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است.این ماده با کاهش کشش سطحی باعث ایجاد امولوسیون میشود و به دیگر ترکیبات کمک میکند با در حلال حل شوند.

درصد رطوبت این ماده کوچکتر یا مساوی 2% ،PH=5.5-7، HLB=13-15 ، مقدار هیدروکسیل 6-75mg و دانسیته آن در 70 درجه سانتی گراد 1.022-1.026 g/cm3 میباشد.

همانطور که از اسم این ماده پیداست؛ این ماده کاملا طبیعی میباشدو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

این ماده از پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده میباشد.

از این ماده در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان امولسیفایر،سورفکتانت، در صابون ها] لوسیون ها،ژل های شستشوی حمام ، پاک کننده ها ی صورت،مواد گریم و آرایشی،به عنوان روان کننده در محصولات آرایشی  استفاده میشود.

همچنین در ترکیبات ضدعرق،ضد بو،ویتامین ها،عطرسازی، کف های تقویت کننده ، stabilizer های استخراجی(تا غلظت 10-1%) استفاده میشود و برای مصارف خارجی میباشد.

این ماده هیچ ضرری برای پوست ندارد و سازمان CIR(Cosmetic Ingredient Review) و FDA استفاده از این ماده را تایید کرده است اما برای پوست های آسیب دیده مناسب نیست.جرم مولکولی این ماده 40است که به این معنی است که به باعث جذب راحت مواد در پوست میباشد.این ماده در روغن و آب قابل حل است.

بسته بندی این محصول از بشکه های 50 کیلوگرمی تا 200 کیلوگرمی میباشد.