ایزو نونیل ایزو نونانوات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک مایع بی رنگ و بی بو با وزن مولکولی کم و دما انجماد پایین است.

این ماده قابل انحلال در روغن های گیاهی،استرها،سیلیکون ها،عامل حالت دهنده پوست میباشد و بعد استفاده روی پوست حس چربی به جا نمی گذارد.

 این ماده یکی از مهمترین مواد آرایشی و بهداشتی می باشد که در روغن های حمام،لوسیون ها،کرم ها،ضدآفتاب ،محصولات مراقبت پوستی،رژلب استفاده میشود.HLB این ماده 9 میباشد.