گلیسریل استئارات/پی ای جی-100 استئارات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

 

این ماده ترکیبی از دو ماده Glyceryl Stearate و PEG 100 Stearate است. که ترکیب درصد هردو به میزان 52-48%  است. این ماده اجازه میدهد تا آب و روغن باهم مخلوط شده و ترکیبات از هم جدا نشوند.

این ماده به شکل پولک  های جامد سفید است که بدون بو و نامحلول در آب است. مقدار صابون 100-90 ، HLB=11.2 ، PH=5.5-7 میباشد.

استفاده از این ماده در محصولات پوستی به خاطر اینکه حس خوبی به پوست میدهد باعث شده است که دیگر نیازی به استفاده ترکیبی این ماده با امولسیفایرهای دیگر نباشد.

این ماده تغلیظ کننده و تثبیت کننده میباشدو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

بهتر است که برای استفاده از این ماده ابتدا گرم شود.

این ماده در تمامی لوازم آرایشی،کرم ها و ژل ها قابل استفاده است.

غلظت مورد استفاده برای دئودورانت ها،رنگ مو،محصولات مراقبت پوستی،لوسیون های سفید کننده،مات کننده در پاک کننده ها 5-2% و در پایه کرم های بدون آب 25-5% میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل کیسه های 25 کیلوگرمی میباشد.