اسپرماسیتی ( ستیل پالمیتات )

  این ماده یک واکس سفید رنگ با بوی مشخص میباشد که یک چربی طبیعی میباشد

این ماده نامحلول در آب میباشد اما در روغن حل مییشود.

این ماده حالت دهنده مناسب پوست،نرم کننده،امولسیفایر،تغلیظ کنندهاز بین برنده حالت چربی پوست و پایداری امولوسیون را بالا میبرد و در شامپو ها به عنوان سرفکتانت استفاده میشود.

این ماده در ماسک های صورت،محصولات ضد پیری،محصولات آرایشی رنگی مانند رژلب ها،لوسیون،کرم ها،محصولات مراقبت مو،مرطوب کننده ها،پاک کننده ها،ضد آفتاب ها،دئودورانت،خط لب و خط چشم استفاده میشود.دوز مصرفی این ماده 2.7% میباشد.