روغن هسته آرگان

روغن آرگان (Argania Spinosa Kernal Oil)

روغن ارگان از هسته میوه درخت ارگان بدست می اید،که فقط در مراکش یافت می شود.طول عمر درخت ارگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد.چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن ان هم نسبتا نادر است و یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین  E وA، امگا6 و امگا 9 و فاقد کلسترول می باشد و ویتامین A این روغن باعث از بین بردن آثار پیری ،اگزما، جوش و جای زخم میشود.استفاده این روغن قبل از مصرف محصولات آرایشی بر بروی پوست ،باعث جذب بهتر این محصولات میشود.مرطوب کننده طبیعی برای پوست هااست.به دلیل داشتن اسید های فراوان PH طبیعی پوست را حفظ میکند.بین پولک های مو نفوذ می کند و باعث افزایش مقاومت و رشد مو میشود.ویتامین Eآسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد،حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند.درمان کننده شوره سر و خارش پوست سر است.