هیالورونیک اسید ( Hyaluronic Acid)

مولکول بزرگ پلی ساکاریدی متشکل از D- گلوکرونیک اسید و N- استیل گلوکز آمین است که وزن مولکولی آن 500,000 ~ 3,000,000 است. یک پودر سفید رنگ با قابلیت انحلال و تفرق عالی که دارای یک طیف ویسکوزیته وابسته به وزن، غلظت، قدرت یونی و میزان PH می باشد. همچنین باعث ایجاد حالت رطوبت و نرمی در پوست می شود و قادر به جذب و تمرکز آب 6000 برابر نسبت به وزن خود می باشد.

 

Properties

INCI Name Trade Name  

مرطوب کننده، بدون پارابن، سازگاری عالی در فرمولاسیون

 

Water,Sodium Hyaluronate Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

Aqua HA-01-PE

 

مرطوب کننده، بدون ضدعفونی کننده، سازگاری عالی در فرمولاسیون

 

Water,Sodium Hyaluronate 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin

 

Aqua HA-01-HD

Hyaluronic Acid

مرطوب کننده، جذب مناسب به پوست، سازگاری عالی در فرمولاسیون، مناسب برای محصولات اسپری بغلت ویسکوزیته کم(کرم پودرهای اسپری)  

Water,Sodium Hyaluronate Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Aqua HA-01-ULM