فنیل بنزیمیدازول سولفونیک اسید

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک پودر سفید بی بو و یک UV فیلتر آلی  میباشد که عیار آن بزرگتر مساوی 102-98% میباشد.

این ماده در آب حل میشود و به فاز آبی امولوسیون W/O قبل از ترکیب شدن با فاز روغنی اضافه میشود و قابل حل در روغن و حلال های چربی دوست مانند ؛ پارافین مایع،Alkyl Benzoate,Capeylic Triglyceride میباشدو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.

این ماده یک UV-Bفیلتر در طیف گسترده ای میباشد که اشعه UV-B را در محدوده (290-340nm) جذب میکند.این ماده در ضد آفتاب های سبک و محصولات مراقبت پوستی که SPF بالایی دارند استفاده میشود و هنگام استفاده احساس غیر چربی به همراه دارد.از این ماده در محصولات ضد آفتاب شفاف بر پایه آب (ژل ها،اسپری ها) است.

این ماده برای محافظت در برابر تمامی محدوده های UV با Avobenzone (مسدود کننده اشعه UV-A) فرموله میشود.

هم چنین این ماده هم به تنهایی و هم با ترکیب شدن با Neo Heliopan Hydro باعث افزایش  SPF شده و خاصیت Photostability دارد.

این ماده برای محصولات مراقبت بدن،ضد آفتاب با SPF بالا،ضد آفتاب بچه،کرم های مراقبت های پوستی استفاده میشود و روی پوست حس غیر چربی و سبکی ایجاد میکند.

این ماده در فاز آبی کاربرد دارد و زمانی که تبدیل به نمک میشود برای محصولات آرایشی و ضدآفتاب استفاده میشود.

غلظت های مورد استفاده از این ماده در کشورهای مختلف به شرح زیر است:

  • آمریکا تا 4%

  • اروپا تا 8%

  • ژاپن تا 3%

  • چین تا 8%

  • کانادا تا 8%

  • این ماده باید دور از مواد ناسازگار نگهداری شود.

انقضای این ماده تا 2سال بعد از تاریخ بسته بندی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل جعبه های کارتونی 20 کیلوگرمی میباشد.