بنزوفنون-4

این ماده محصول کشور چین و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک پودر سفید رنگ مایل به زرد است که محلول در آب ، پروپیلن گلایکول ، گلیسیرین و ایزوپروپیل الکل است.

این ماده جذب کننده اشعه های UVA و UVB میباشد و هنگامی که با جذب کننده های UVA محلول در روغن ترکیب شود خاصیت ضدآفتاب بالایی پیدا میکند. این ماده برای امولوسیون های آب در روغن مناسب نمی باشد.

از این ماده به عنوان پایدار کننده ویسکوزیته ژل ها،تثبیت کننده رنگ محصولات و ماده افزودنی به عنوان آنتی اکسیدان استفاده میشود.این ماده خود در پوست نفوذ نمیکند اما به دیگر ترکیبات در نفوذ و فعالیت در پوست کمک میکند.هم چنین این ماده باعث پایداری   .محصولاتی مانند اسپری مو و اسپری های رنگ مو که در برابر اشعه آفتاب حساس هستند میشود

از این ماده در محصولات ضدآفتاب، مراقبت پوست و مو و محصولات ضد پیری استفاده میشود. دوز مصرفی این ماده 0.1% میباشد.