اوکتوکرایلن

این ماده محصول کشور هند و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد.

این ماده یک مایع غلیظ  شفاف زرد است که بوی مشخصی داردو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی میباشد.قدرت جذب آن 370-340 (در 340nm 1cm  و 1% متانول)،خلوص آن توسط  GC، 98%،ضریب انکسار در 20 درجه سانتی گراد 571/1-561/1 میباشد و مقدار اسید آن بیشتر از 0.5mg KOH/g نیست.

این ماده در حلال های آلی، روغن های محصولات آرایشی،در فرمولاسیون های روغنی مانند پارافین مایع، C12-15 Alkyl Benzoate و اتانول محلول و در آب نامحلول است.

این ماده به راحتی جذب پوست میشود و یک UV-B فیلتر موثری میباشد هم چنین در UV فیلترهای محصولات مراقبت شخصی بسیار پایدار است.این ماده UV-B را جذب کرده و محدوده UV-A را کوتاه میکند.

این ماده به آسانی میتواند در فاز روغنی فرمولاسیون ها شرکت کند.

چون یک ماده چربی دوست است و در روغن حلالیت خوبی دارد در فرمولاسیون مواد ضد آب استفاده میشود.

همچنین میتواند با دیگر UV فیلتر های محلول در روغن مانند Benzophenone3 ترکیب شود و SPF محصول را بالا ببرد.

قدرت مخصوص این ماده نشات گرفته از قابلیت تثبیت کنندگی UV برای دیگر مواد فعال ضدآفتاب که در موارد خاصی برای بالا بردن کارایی فیلترهای UV-A و UV-B در فرمولاسیون ضد آفتاب استفاده میشود؛میباشد.

این ماده خاصیت PhotoStability (مقاومت در تغییر در برابر انرژی تشعشعی به خصوص نور) دارد.

این ماده در نور پایداری مناسبی دارد.در فرمولهایی که SPF بالایی دارند جذب کننده ثانویه UV-B است.

غلظت های مورد استفاده از این ماده در کشورهای مختلف به شرح زیر است:

  • آمریکا تا 3-2%

  • اروپا تا 5%

  • ژاپن تا 10%

  • چین تا 5%

  • کانادا تا 5%

دز هنگام مصرف باید ژل را ابتدا تمیز کرده و در یک فرآیند سرد در حلال حل شود و در مرحله آخر به فرمولاسیون اضافه شود و هم چنین این ماده قابلیت تثبیت کردن Butyl Methoxydibenzoylmethane را دارد.

از این ماده در ضد آفتاب ها،کرم های Make-Up،لوسیون های دست وصورت ، مرطوب کننده ها،محصولات آرایشی رنگی ،محصولات ضد پیری ،ضد آفتاب بچه،محصولات مراقبتی پوست و ناخن و مو و هر محصول آرایشی که دارای فاکتور ضد آفتاب است؛استفاده میشود.

هم چنین این ماده در حفاظت پوست در برابر آسیب اشعه UV-A کمک میکند و استفاده از آن باعث جلوگیری از خرابی محصولات آرایشی میشود.

این ماده باید از مواد ناسازگار(اکسید کننده های قوی ) و نور دور نگه داشته شود چون منجر به آتش سوزی و انفجار میشود.

انقضای این ماده تا 2سال بعد از تاریخ بسته بندی تحت شرایط نگهداری مناسب میباشد.

بسته بندی این محصول به شکل  بسته های 200کیلوگرمی و ظرف های متوسط 100کیلوگرمی میباشد.